homegrown

HOMEGROWN is een verzameling van evenement, masterclasses en gesprekken van jonge Almeerders, voor jonge Almeerders. De activiteiten komen direct voort uit echte dromen, wensen en ambities.
 

Er staat continue 1 vraag centraal: hoe kan HOMEGROWN bij jouw droom van betekenis zijn?

Vervolgens kijken wij samen met een inspirerend netwerk bestaande uit muzikanten, theatermakers, filmmakers, ontwerpers, festivalorganisatoren, podcast makers en sociale ondernemers naar hoe wij deze droom het best kunnen vertalen naar een activiteit en/of ondersteuning.
 

Op basis van de uitkomsten stellen wij samen met de jongeren een programma-aanbod samen dat als doel heeft, ruimte te geven om vrij te creëren, verrassende ontmoetingen, workshops, voorstellingen; persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling.
 

De activiteiten van HOMEGROWN vinden plaats in meetingpoint FINISH YOUR BREAKFAST.

Exposities/tentoonstellingen, optredens, inspiratie sessies, showcases, events van- en voor een nieuwe generatie geboren en getogen Almeerders.

Zie concepten:

Yves - Taste of the City

TASTE OF THE CITY

Project Name

Taste of the City (TOTC) is een concept wat eens per kwartaal plaatsvind.
The taste of the City is een pancake dish op de menukaart van
Finish Your breakfast gekoppeld aan een community event.

De Taste of the City gaat zoals de naam al zegt over de smaak van de stad. 

De invulling van dit pancake gerecht wordt eens per kwartaal ingericht door een Almeerse maker (denk aan: sporters, muzikanten, influencers, radio host, danser etc.)


Deze persoon kiest de toppings, maar maakt ook een afspeellijst speciaal voor TOTC en een tasting voor publiek met een Q&A en speciaal voor het event merchandise. 

homegrown

HOMEGROWN EDUCATIE PROGRAMS

Educatieve culturele workshopreeksen, coaching en inspiratiebijeenkomsten op het gebied van kunst, talentontwikkeling en ondernemerschap.

PRAAT FULL MET ME

Project Name

Praat … met me is een inspiratieavond waarbij netwerken en kennismaken met (jonge) culturele ondernemers centraal staat.
Elke editie heeft een eigen thema en bestaat uit drie onderdelen; luisteren, netwerken en pitchen. 

Door middel van interviews met gastsprekers worden persoonlijke verhalen achter succesvolle, inspirerende initiatieven, personen of organisaties gedeeld. Jonge, culturele ondernemers van binnen en buiten Almere komen vertellen over hun activiteiten.

Mensen die pas net begonnen zijn, maar ook mensen die al even meedraaien. Wie inspireert jonge aspirant-ondernemers beter dan een succesvolle leeftijdsgenoot? 

Praat full met me - event

Lijkt het je leuk om zelf een event te organiseren of mee te denken met onze FYB community? 

 

Vul dan het onderstaande contact formulier in.

Thanks for submitting!